Μερικοί μόνο λόγοι για να αρχίσεις να πίνεις τσάι από το Taste3Tea.

Όπως και πολλές μεγάλες εφευρέσεις, το τσάι ανακαλύφθηκε τυχαία – ένα ατύχημα με μεγάλες δυνατότητες . Ποιος ήξερε ότι ένας ολόκληρος πολιτισμός θα σχηματιστεί από μερικά φύλλα που παρασύρθηκαν σε μια κατσαρόλα βραστό νερό.

Η τέχνη του τσαγιού ξεκίνησε από ένα αρχαίο κινέζο αυτοκράτορα και μερικά πεσμένα φύλλα που κατάφεραν να ταξιδέψουν στην καθημερινή μας ζωή. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που θα μας κάνουν να μπούμε στον μαγικό κόσμο του τσαγιού αλλά αν είχαμε να επιλέξουμε μερικούς αυτοί θα ήταν:

  1. Τσάι = μηδενικές τύψεις: Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της κατανάλωση τσαγιού είναι η πρόσβαση σε υπέροχες γεύσεις , χωρίς την ενοχή της κατανάλωσης ανεπιθύμητων θερμίδων . Ποιος χρειάζεται επιδόρπιο, όταν μπορεί να ετοιμάσει ένα απολαυστικό φλιτζάνι Pu erh Tea της Taste3 .Το πολυτελές μείγμα κόκκινου τσαγιού με καραμέλα σε κάνει να ξεχάσεις το όποιους πειρασμούς.
  2. Αγγίζει τις αισθήσεις σου: Γεύσεις, αρώματα, εικόνες. Από τις παραδοσιακές γεύσεις της κινέζικης / ιαπωνικής κουλτούρας, μέχρι τις ποιό μοντέρνες με φρούτα και μπαχαρικά  που αγγίζουν και τους ποιό απαιτητικούς ουρανίσκους. Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα βοτανικό τσάι με  λεμόνι και Ginger όπως το Ginseng Oolong tea της Taste3 ή σε ένα πράσινο τσάι με κανέλα, βανίλια και πορτοκάλι?
  3. Είναι στάση ζωής: Ίσως έχεις ένα σετ τσαγιού. Πόσο διαφορετικά αισθάνεσαι όταν ανοίγεις το κουτί με τα φύλλα τσαγιού, το μυρίζεις, το ακούς να τρίζει στην μεζούρα και το απολαμβάνεις όταν βγάζει αυτά τα υπέροχα αρώματα στην κούπα σου.
  4. Είναι για όλες τις εποχές: Είτε είναι χειμώνας και αναζητάς μυρωδιές κανέλας, βανίλιας και σοκολάτας είτε είναι καλοκαίρι και χρειάζεσαι την δροσιά ενός Taste3  ICE TEA Φράουλας, λεμονιού. Τέλος … το τσάι πάει με όλους τους καιρούς .
  5. Σου κάνει καλό. Τόσο απλά: Μελέτες δείχνουν ότι τα αντιοξειδωτικά του τσαγιού είναι 4 φορές ποιο δραστικά από την βιταμίνη C και απορροφώνται ευκολότερα από τον οργανισμό. Λένε ότι η καθημερινή κατανάλωση τσαγιού μειώνει τις πιθανότητες καρδιακών παθήσεων κατά 60% ενώ παράλληλα μειώνει την ολική χοληστερόλη στο αίμα.

Άσε λοιπόν τους άλλους να πίνουν ροφήματα από κάψουλες. Κάνε μια έκπληξη κάθε μέρα στον εαυτό σου.

Το αξίζεις!!!